torsdag 5 mars 2009

Night of the Hell Hamsters (2006)



Oj, om detta ändå varit längre än sina ynkliga 16 minuter....

En ung tjej är inhyrd som barnvakt och passar på att bjuda in sin pojkvän för lite grovhångel. De kommer på den brillianta idéen att leka med ett Oujiaboard. Först verkar det som om ingenting hänt, men det visar sig att de verkligen lyckats släppa lös demoner - som tagit besittning i familjens två hamsters! Nu börjar en unerbar serietidningsaktig gorefest som tyvärr tar slut alldeles för snabbt.

Filmmakarna var fullt medvetna om vad de höll på med när de spelade in den här och man hade uppenbarligen väldigt kul. De besatta små pälsbollarna är helt underbara i sin frenesi att slakta sina offer och en underbar scen visar upp en leviterande hamster med lysande ögon som väser "Your boyfriend sucks cocks in hell!" Specialeffekterna är klockrena i sin medvetna enkelhet med tydliga linor och det hela är så underbart att jag nästan blir tårögd.

Min rekommendation är alltså att ni släpper allt ni gör för tillfället och snokar rätt på det här underbara lilla mästerverket. NU!

Officiella hemsidan finns här

5 kommentarer:

Fred Anderson sa...

Ja, den här känns som ett krav att se!

mamoulian sa...

Man borde nog ge kortfilmer en bättre chans... För mig har det i stort sätt bara blivit "Staplerfahrer Klaus" som bonusdisc på "Rabid Grannies" :-D

Tobias Thuresson sa...

Tips. CG...host...host. :-)

Unknown sa...

Hey Jocke, I wish I could speak and write Swedish! Just dropped by to say Hi!
Nick

Jocke Andersson sa...

Hi Nick!

We'll, you are only missing out on a bunch of semidecent written moviereviews, mostly of the horror kind.

thanx for the visit!